2018 Miss Turkey yarışması güzeli Şevval Şahin Sosyal Medyada ses getirmeye devam ediyor

Miss Turkey 2018 yılı birincisi Şevval Şahin Sosyal medya paylaşımları ve bu paylaşımların altına gelen geçirdii estetik operasyon iddiaları ve bu doğrultudaki eleştiriler ile gündeme oturmuş durumda.

 

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahinin Estetik operasyon konusu Çok konuşuluyor

2018-miss-turkey-yarismasi-guzeli-sevval-sahin-2

Miss Turkey 2018 güzeli seçilerek dünya güzellik yarışmasında Türkiyeyi temsil eden  Şevval Şahin, konuk olarak katıldığı televizyon programları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şevval Şahin, özellikle estetiksiz fotoğraflarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Yarışma öncesi hali ve şu an ki görünümü arasında fark olan Şevval Şahin,Sosyal medya takipçileri tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

 

Şevval Şahin kim ?

2018-miss-turkey-yarismasi-guzeli-sevval-sahin-3

Şevval Şahin, 1999 yılında doğdu ve şu anda 20 yaşında ( 2019 itibariyle) ve  eğitimini University Of East London’da devam ettiren Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünde okuyor. . Türkiye’nin en güzel 20 kızının finale kaldığı Miss Turkey 2018 de mücadele eden Şevval Şahin, 2018 sezonunun Miss Turkey Yarışması  birincisi oldu. Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra dünya güzellik yarışması olan Miss World 2018 ‘de Türkiye’yi temsil etti fakat ilk 30’a girmeyi başaramadı.

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ İÇİN HEMEN TIKLAYIN

ve

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZI OKUMAYI SAKIN UNUTMAYIN !

Mutlu günler dileriz

 

 

Benzer yazılar

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.