BALIK BURCU GÜNLÜK YORUMU

2017 Balık Burcu Yorumu (Aşk , ilişki, Para, Sağlık, Aile )  

Doğum Günü: 20 Şubat – 20 Mart

Sevgili balık burcu, bu yıl senin için biraz daha fazla hareketlenme yılı. Belki biraz daha fazla yorulacaksın ama her anlamda çok da parlak bir sene seni bekliyor heme yine mi koşacağım yeter deme her adımının güzel sonuçlarını alıyor olacaksın ve 2017 bu açıdan en verimli yıllarından biri olacak. Merkür ve satürn artık sana çalışacak.

2017 Yılı Balık Burcu Genel Yorumu :

Hem maddi hem de manevi anlamda biraz yorucu ama bir o kadar da güzel bir yıl olacak yılın sonu geldiği zaman “ohh ne güzeldi “ diyeceğin kadar verimli olacak sadece ara vereceğin soluklanacağı dönemlere çok dikkat etmelisin yoksa bu seni hem duygusal hem de finansal anlamda zorlayabilir.

2017-yili-burc-yorumu-balik

2017 Balık Burcu Aşk Hayatı Nasıl Olacak ?

Aşk hayatın konusundaki beklentilerini tekrar gözden geçirmen gereken bir yıl olacak özellikle yılın ilk yarısında yaşayacağın olumlu gelişmeler seni “bu kadar ayrıntıya gerek var mı acaba” diyerek doğru bir düşünce sistemine sokacak. İşte tam o sırada doğru nefesi alman gereken yer geliyor tam orada aman be diyip geçme çok doğru bir yeri yakalamış olacaksın ve bu 2017 Nisanına denk geliyor. Baharla birlikte çiçek gibi açmak için bu süreci doğru geçmen gerekiyor. Yüzündeki gülümsemenin etkisine herkes tutulacak. Bu büyük değişimle birlikte duygusal yaşamın daha önce hiç olmadığı kadar güzel olabilir. Ama unutma içinden ben bugüne kadar boşuna üzülmüşüm dediğin an doğru yerdesin o yoldan devam etmelisin.

2017 Balık  Burcu Para Durumu

Para durumun ile ilgili ilk 3 ay çok önemli eğer beklediğin o güzel gelişme olmazsa onu aklından çıkartmalı ve farklı bir yolda ilerlemelisin. Yoksa önüne mart ayından sonra gelen imkanlar uzun süre gelmeyebilir ve bir parasal anlamda olumsuz bir döngü içine girebilirsin. Şimdi sana para konusunda 2 tüyo. O gereksiz harcamalarını bir  kontrol altına almalısın. Farkına varmadan yaptığın harcamaları azaltırsan sana çok konforlu ve o seni mutlu edecek aktiviteleri yapman için alan sağlayacak.

2017Balık Burcu Sağlık Durumu Nasıl olacak ?

Sağlığın konusunda kendini güvence altına almalısın kolay ama masraflı bazı sorunlar seni bekliyor özellikle bu yılın sonuna doğru artacak sorunların çözümü açısından finans konusunda zorlanabilirsin. Sigorta yaptırmanı öneriyorum.

2017 Balık Burcu Aile İlişkileri

Ailen konusunda büyüklerinin söylediklerinin seni kızdırmasına izin verme. Onları dinleme demiyorum sadece söylediklerindeki niyete kelimelerin altındaki niyete bakarsan kötülüğünü istemediklerini göreceksin. Biraz daha anlayış hayatını kolaylaştıracak. Daha önce yaşadığın sorunlardan dolayı üzülmen onları bu evhamlı hale getirmiş olabilir. Sen de onları seviliyorsun zaten… 🙂

Sevgili Balık Burcu, Sevdiğiniz insanlarla ve ailenizle çok huzurlu, mutlu, bereketli , sağlıklı ve sizin için iyi olacak isteklerinizin gerçekleştiği iyi bir yıl diliyoruz.

BOĞA BURCU , GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU OKUMAK İÇİN TIKLA 

Benzer yazılar

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.