YENGEÇ BURCU GÜNLÜK YORUMU

2017 Yengeç Burcu Yorumu (Aşk , ilişki, Para, Sağlık, Aile )  

Doğum Günü: 22 Haziran – 22 Temmuz

Selamlar Yengeç burcu içine kapanmana birazcık olumsuz bakış açısına sahip olmana sebebiyet veren dönem sona eriyor. Öğrenmen gerekenleri öğrendin gerekli dersleri aldın. Şimdi Merkür sana yardımcı olmaya başlayacak Hazır olmalısın ve öğrendiklerini artık uygulamaya başlamalısın.

2017 Yılı Yengeç Burcu Genel Yorumu :

Bu yıl senin için 3 önemli dönem içerecek. 2017 yılı içerisinde 3 önemli zaman dilimi senin için çok önemli bunların her biri farklı bir konuda hem olumlu hemde olumsuz etkiler yaratabilir. Lütfen öğrendiklerini unutma

2017-yili-burc-yorumu-yengec

2017 Yengeç Burcu Aşk Hayatı Nasıl Olacak ?

Daha önce davrandığın gibi davranmaman gerektiğini öğrendin. Şimdi duygusal yaşamını bir düzene koymak ve içinde hissettiğin yalnızlık duygusunu gidermek için ne yapman gerektiğini öğrenme zamanı. Yılın 2. Çeyreğinde mart aylarının sonlarında ilginç gelişmeler seni bekliyor olacak. Bu gelişmeleri daha önce yaptığın alışkanlıklarınla karşılamaman gerektiğinin ilk sınavını vereceksin. Haydi içindeki güzel insanı sevecek birileri var olduğunu göreceksin ve bu ruhunu özgür kılacak.

2017 Yengeç Burcu Para Durumu

Senenin ilk çeyreğinde daha ocak ayının sonuna bile gelmeden size beklemediğiniz bir yerden muhteşem bir imkan sunulacak. Değerlendirmeniz kabuğunuz kırmanıza yardımcı olacak ve para anlamındaki döngüyü kırmanız için ilk adımınız olacak. İlk adım dememizin sebebi. Bu döngüyü 2016 yılının sonunda yaşadığınız bir olumsuzluk sonucu öğrendikleriniz o ilk adımdan sonra çok hızlı ve olumlu gelişmeler takip edecek.

2017 Yengeç Burcu Sağlık Durumu Nasıl olacak ?

Sevgili yengeç ilginç biçimde bu yıl çok fazla defa hastalanabilirsiniz ama korkmayın aynı şekilde hızlı ve kolay iyileşeceksiniz. Fakat size kötü bir haberimiz olacak ama sizin hakkınızda değil aileniz hakkında olacak.

2017 Yengeç Burcu Aile İlişkileri

Aileniz ile ilgili ilişkileriniz 2017 yılında biraz daha kuvvetlenecek bunu  sebebi de pek hoş olmayan bir olay olack yılın son çeyreğine girdiğimizde yani ekim veya kasım aylarında sevdiğniz bir büyüğünüzü kaybedebilirsiniz. Lütfen metanetli olmaya gayret edin. Hayatta doğum da ölüm de bir gerçektir. Birbirinize kenetlenmenin tam zamanı …

Sevgili Yengeç Burcu, Sevdiğiniz insanlarla ve ailenizle çok huzurlu, mutlu, bereketli , sağlıklı ve sizin için iyi olacak isteklerinizin gerçekleştiği iyi bir yıl diliyoruz.

YENGEÇ BURCU , GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU OKUMAK İÇİN TIKLA 

Benzer yazılar

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.