AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU

2017 Akrep Burcu Yorumu (Aşk , ilişki, Para, Sağlık, Aile )  

Doğum Günü : 24 Ekim – 22 Kasım

Sevgili  Akrep burcu sana süper bir hatta birden fazla haberimiz var. Bu sene senin parlama ve yükselme yılın olacak.

2017 Yılı Akrep Burcu Genel Yorumu :

Sağlık 2017 yılında süper olacak, aşk 2017 de harika olacak, Para bu yıl senin parlama yılın . Ne güzel değil mi ?  eminim çok keyiflendin ! Öyle kal çünkü gerçekten çok güzel bir yıl seni bekliyor nasıl mı Okumaya devam et sevgili Kartal görüşlü algıları açık akrep insanı

2017-yili-burc-yorumu-akrep

2017 Akrep Burcu Aşk Hayatı Nasıl Olacak ?

Aş hayatın konusunda özellikle geçtiğimiz birkaç olumsuz görünen yıl var ya, Onlara minnettar olacağın günler geldi çattı. O dönemde öğrendiklerin bugün seni gerçek anlamda sevebilecek yada seven insanları senin de gerçekten oldukları gibi tanıyıp daha sağlıklı bir duygusal yaşam için senin kılavuzun olacak. Öğrendiklerinin kılavuzluğunda artık kendini çok daha iyi ifade edebiliyorsun. Karşındaki insanın istek ve ihtiyaçlarını da görüp ona göre hareket edebiliyorsun. Bu dönem senin duygusal yaşamın için parlama yaratacak ve hem çok daha sağlıklı hem de çok daha mutlu edici bir Duygusal yaşam seni bekliyor

2017 Akrep Burcu Para Durumu

Maddi anlamda Ters giden durumlar sonlanıyor. Piyasalar ne olursa olsun sen artık nerede duracağını nasıl girişim ve işsel kararlar vereceğini biliyorsun. Eğer bunlara göre pozisyon alır, davranırsan bu yıl senin maddi yaşamın açısından altın yılın olacak. Yılın ilk çeyreğinde bir çok burç için oluşuz şeyler yazdık ama bu durum senin için geçerli değil daha Şubat ayı başından itibaren başlayacak sağanak İş yağışı ile birlikte seni pırıl pırıl bir dönem beliyor. Gözlerini ve keseni açık tutmalısın. Yatırımlarını şimdiden planlamaya başla iş girişimleri konusunda çalışmalarına hazırlıklarına şimdiden başla.

 

2017 Akrep Burcu Sağlık Durumu Nasıl olacak ?

Bak o sağlık konusunda dikkat etmediğin küçücük şey büyümeden önlemelisin. Dişin midir parmağın mıdır bilmem git doktora 2 dakikada çözüm oluşacak. Korkma ciddi bir durum yok fakat yaşam kaliteni düşürüyor. Onu hallettin mi ,  her sağlık sorununu tık diye çözeceksin. En fazla 2 hapşırık sonra sağlık.

2017 Akrep Burcu Aile İlişkileri

Aile ilişkileriniz hem maddi hem de, duygusal dünyanızın da parlaması ile birlikte çok daha ,y, duruma geliyor. Üzerinizde tahakküm kurmaya çalışan insanların etkilerini Maddi durumunuzu düzeltmenizle bir de haddi olmayan insanların duygusal yaşamınıza müdahale çabalarını da gözlerinizin artık açık olması ile birlikte çok daha düzgün bir seviyeye getireceksiniz.

Aile “can” dır bu arada unutmayın daha önce kalbinizi kırdılar diye iyi olmanızı fırsat bilip onların kalbini kırmayın.

Sevgili Akrep Burcu, Sevdiğiniz insanlarla ve ailenizle çok huzurlu, mutlu, bereketli , sağlıklı ve sizin için iyi olacak isteklerinizin gerçekleştiği iyi bir yıl diliyoruz.

GÜÇLÜ AKREP BURCU , GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU OKUMAK İÇİN TIKLA 

Benzer yazılar

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.